Castiga o Mazda CX-3 la Aniversarea 25 ani Calivita

calivita-mazda-cx3

Cumpără în perioada 1 septembrie – 23 noiembrie 2021 Pachetul Aniversar format din produsele Liquid C+ şi D-drops şi vei intra automat în concurs, având şansa de a câştiga marele premiu al campaniei: 1 Mazda CX-3, dar şi unul dintre cele 135 de premii ale campaniei.

Comanda Acum Pachetul!

În acest an sărbătorim 25 de ani de CaliVita România, 25 de ani de când punem oamenii şi inovaţia pe primul loc prin produsele noastre, care asigură aportul necesar de substanţe nutritive pentru a oferi suport şi protecţie echilibrului natural al organismului.
Valorile pentru care am devenit cunoscuți în întreaga lume sunt acum mai vizibile ca niciodată.
Optimişti, îndrăznim mereu să fim deschizători de drumuri, cu spirit antreprenorial, suntem alături de oameni, în sprijinul sănătăţii lor pentru o viaţă mai bună, mai în echilibru cu tot ce ne-nconjoară.
Marcăm acest eveniment special printr-un concurs aniversar, cu multe premii!
masina png
Hai în aventură cu Mazda CX-3! Culoarea roşie Soul Crystal, nivelul de echipare Takumi, precum şi toate caracteristicile și toate tehnologiile din Mazda CX-3 servesc unui singur scop: crearea experienței perfecte și confortabile de condus, fiind dimensionată perfect pentru energia întregii familii.
Cu un design rafinat, dar o performanța sportivă specială, Mazda CX-3 va face ca fiecare călătorie să fie specială. Simte legătura dintre tine și mașina ta mai intens ca niciodată.

buton

Bosch1 png
Acum este mult mai uşor să cureţi toate suprafeţele, inclusiv locurile greu accesibile. Ai un singur aparat pentru a aspira întreaga locuinţă, aspiratorul vertical venind cu o diversitate de accesorii care să te ajute să cureţi toate suprafeţele precum parchetul, gresia, covoarele, tapiţeria sau chiar scaunele auto.
Este ideal pentru a aspira tavanul şi interiorul maşinii.
Nespresso1 png
Este micul aparat de cafea care deschide întreaga lume a cafelei Nespresso. Cu un aspect elegant şi compact, noul espressor combină frumusețea design-ului minimalist și calitatea de neegalat a capsulelor Nespresso pentru a crea ceașca de cafea perfectă de fiecare dată.
Tefal1 png
Proiectată special pentru a reduce timpul petrecut în bucătărie cu ajutorul celor 25 de programe automate de gătit care îţi vor permite să găteşti cele mai delicioase preparate, dulci sau sărate, într-un timp scurt. Capacul pentru închidere etanş oferă siguranţă sporită.
Samsung1 png
Ideală pentru monitorizarea stării generale de sănătate, atât în timpul exerciţiilor fizice, cât şi în repaus. Sticla 3D accentuează designul elegant, iar culorile vibrante îţi oferă o privire rapidă a tuturor informaţiilor de care ai nevoie.
JBL1 png
O boxă unică, ultra-portabilă şi ultra-solidă, fiind rezistentă la apă, având un sunet puternic. Datorită clipului uşor de ataşat la rucsac sau la haine, vei putea lua muzica preferată oriunde, având o autonomie de până la 10 ore.
CV 1 png
Voucherul se acordă sub formă de reducere pe o singură factură, la cumpărăturile efectuate la CaliVita Express,

Cumpără în perioada 1 septembrie – 23 noiembrie 2021

Pachetul Aniversar format din produsele Liquid C+ şi D-Drops şi

vei intra automat în concurs, având şansa de a câştiga marele premiu al campaniei: 1 Mazda CX-3, dar şi unul dintre premiile săptămânale şi lunare.

Preţul promoţional al Pachetului Aniversar pentru membrii comunităţii CaliVita este de 129 lei. Preţul întreg al pachetului, cu card CaliVita, este 164,90 lei.

TRANSPORTUL este GRATUIT!

Comanda Acum Pachetul!

 

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Castiga o Mazda CX-3 la Aniversarea 25 ani Calivita”

Comanda Acum!