Clorofila Lichida Calivita – 473 ml

liquid-chlorophyll
5.00 din 5 pe baza ratingurilor a 2 clienti

Clorofila din lucernă, principalul ingredient al produsului Liquid Chlorophyll, este un alcalinizant excelent cu efect detoxifiant şi uşor diuretic.

Clorofila este o sursă bogată de vitamine (A, C, E și K), antioxidanți și minerale (magneziu, fier și calciu) care susţin şi protejează echilibrul natural acido-bazic al organismului, stimulează procesele digestive şi ameliorează respiraţia urât mirositoare.

Șterge selecția

Prospect Clorofila Lichida Calivita – Liquid Chlorophyll

 

Clorofila este cea mai importanta componeta a plantelor si algelor marine care le da si culoarea verde. Beneficiile acesteia sunt numeroase facand obiectul a numeroase studii in domeniu.

10 Beneficii dovedite ale Clorofilei

1) Detoxifica Organismul – toxinele sunt un precursor al bolilor astfel ca clorofila are capacitatea de a elimina toxinele din organism fiind un element nelipsit in toate curele de detoxifiere;

2) Clorofila ajuta la productia de globule rosii;

3) Clorofila actioneaza ca un deodorant intern;

4) Clorofila se leagă de aminoacizi din intestine. Cadaverina și putrescina, de exemplu, sunt prezente în respirația urât mirositoare, urină, spermă și în timpul vaginitei bacteriene.

5) Nu este un laxativ, cu toate acestea, clorofila are un efect normalizator asupra tranzitului intestinal.

6) Are capacități antioxidante. Aceste capacități sunt de 1000 de ori superioare xantinelor: cofeina, teofilina, teobromina (ceai, cafea, mate, ciocolată). Sunt de 20 de ori superioare celor de resveratrol (mure, struguri, vin).

7) Clorofila are proprietăți anti-cancerigene. Multe studii arată eficiența clorofilinei (CHL) în reducerea riscurilor de cancer.

8) Clorofila crește producția de celule albe din sânge, luptând împotriva unor astfel de leucopenii.

9) Componentele sunt antiinflamatoare, accelerează vindecarea. Efectele sunt antiinflamatorii și vindecătoare atunci când sunt aplicate direct pe rană.

10) Este un regulator al fermentației intestinale.

Micoza (Candida Albicans) este cauzată de antibiotice, hormoni, corticosteroizi, imunosupresoare și o dietă bogată în zahăr. Aceste infecții sunt foarte rezistente și dificil de tratat.

Clorofila reduce producția de gaze și toxine care apar în timpul digestiei și contribuie la protejarea ficatului, a doua linie de apărare după bariera intestinală. Este una dintre cele mai bune modalități de detoxifiere continuă a organismului.

 

Cui se recomanda Clorofila Lichida – Liquid Chlorophyll Calivita?

 • Restabileşte echilibrul acido-bazic al organismului
 • Susţine procesul de detoxifiere
 • Prin efectul său uşor diuretic susţine pierderea kilogramelor în plus
 • Stimulează şi intensifică procesele digestive
 • Ameliorează mirosurile neplăcute (transpiraţie, respiraţie urât mirositoare)
 • Este un excelent antiinflamator, accelerând procesele de vindecare a rănilor

Pareri Clorofila Lichida – Liquid Chlorophyll Calivita

 

– Acest produs este excelent. Datorită lui, m-am vindecat de colon ulcerativ. După ce am folosit un flacon, am mers la colonoscopie și medicul meu a fost uimit de modul în care intestinul și-a schimbat aspectul. De atunci înainte, beau puțină clorofilă lichidă cu apă în fiecare zi. Vă mulțumesc pentru acest produs.

***

– Am băut acest suc de mult timp, pentru că am avut o problemă cu pancreasul și a fost foarte grav. Medicul nu credea că s-ar fi putut îmbunătăți atât de mult după o lună. Sunt foarte mulțumita și îl recomand tuturor.

***

– Am folosit acest produs pentru detoxifiere si pot sa spun ca sunt încântat de efect. Totul este în regulă cu mine. Un produs dovedit și il recomand.

***

– Mă simt minunat după acest preparat, iar gustul este delicios! Când merg la antrenament, iau mereu cu mine într-o sticlă de apă dizolvată în apă. Il recomand sincer !!!

***

Simt diferența după 2 săptămâni de utilizare. Această clorofilă lichidă este uimitoare. Pot recomanda cu încredere acest produs.

Atentie! Aceste parari au scop informativ rezultatele putand varia si influentate de mai multi factori!

Continut Liquid Chlorophyll

15 mg …………………….clorofiline

Mod de administrare Liquid Chlorophyll

O linguriţă pe zi. Agitaţi bine înainte de utilizare

Card Reducere

Cu Card Reducere, Fara Card Reducere

 1. Marin Ionela
  5 din 5

  :

  Recomand pentru detoxifiere

 2. Popescu Mihai
  5 din 5

  :

  Iti da o stare de bine

Adaugă un comentariu

Comanda Acum!