ImmunVirex – 30 capsule vegetale

immunvirex
Immunvirex, complex cu acţiune antivirală pentru întărirea, susţinerea şi protecţia barierei imunitare a organismului. Pe bază de quercitină, vitamina D, zinc, probiotice şi extracte de plante, fiecare capsulă a produsului Immunvirex crează un scut puternic împotriva agenţilor patogeni.
Prin efectul antiinflamator natural acţionează local, ameliorând simptomele de răceală sau gripă: dureri de cap, dureri musculare, pierderea gustului şi a mirosului.

 

Pret:

141,90lei

Prospect ImmunVirex

 

Immunvirex conține o combinație unică de vitamine, minerale, probiotice și ingrediente active din plante, care și-au demonstrat capacitatea de susţinere, întărire şi protecţie a sistemului imunitar, cu efect antiviral puternic şi de spectru larg.

Prin efectul antiinflamator natural acţionează local calmând durerile cauzate de gripă sau răceală: dureri de cap, dureri musculare. Implicat în reducerea frecvenței și severităţii infecțiilor, complexul de ingrediente scurtează perioada de convalescenţă, ajutând organismul să îşi revină mai repede în urma unor afecţiuni virale.

 

Cui se recomanda ImmunVirex?

  • Pentru întărirea, susţinerea şi protecţia barierei imunitare a organismului
  • Pentru scădearea incidenţei şi ameliorarea severităţii infecţiilor respiratorii
  • Pentru ameliorarea simptomelor de răceală sau gripă: dureri de cap, dureri musculare, pierderea gustului şi a mirosului
  • Pentru reducerea perioadei de convalescenţă
  • Pentru menţinerea echilibrului florei intestinale, cu impact major asupra imunităţii

 

Stiati ca!

quercitina ajută la protecția împotriva infecțiilor în mai multe moduri?  Aceasta nu doar că sprijină și reglează funcţia imunitară, ci are şi un efect antipatogen de spectru larg, reducând nivelul de citokine proinflamatorii, responsabile de afectarea gravă a ţesuturilor pulmonare, împiedicând formarea cheagurilor de sânge.

 

ImmunVirex continut:

200 mg – Quercitină dihidrat
50 mg – Pulbere de rădăcină de Kudzu (Pueraria lobata)
30 mg – Beta glucan
10 mg – Zinc (aspartat de zinc)
5 mg – Bioperine (Piper nigrum, fruct)
10 mcg (400 U.I.) – Vitamina D3 (colecalciferol)
100 U – Lactobacillus rhamnosus

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “ImmunVirex – 30 capsule vegetale”

Comanda Acum!