Liquid Chlorophyll (473 ml)

liquid-chlorophyll
5.00 din 5 pe baza ratingurilor a 4 clienti

Beneficiile Produsului Liquid Chlorophyll de la Calivita

Detoxifică organismul;

Oxigeneaza organismul;

Alcalinizează organismul;

Are efect antiinflamatoriu;

Creşte imunitatea;

Îmbunătăteşte circulaţia sângelui si a limfei;

Are proprietăţi antibacteriene si antifungice;

Tratează anemia;

Elimina substanţele cancerigene;

Stimulează digestia;

Regenerează celulele si ţesuturile.

Pret:

133,65lei

Prospect Liquid Chlorophyll –  Clorofilă Lichida Calivita

 

Liquid Chlorophyll,  conţine clorofilină (săruri de sodiu şi cupru ale clorofilei) derivată din alfalfa.

Clorofila are un puternic efect alcalinizant asupra sistemului digestiv, ajută la îndepărtarea mirosurilor corporale neplăcute, elimină respiraţia urât mirositoare, optimizează circulaţia sanguină, digestia, reduce senzaţia de oboseală, îmbunătăţeşte şi sprijină sănătatea.

Pe lângă multe alte efecte benefice, ajută şi la menţinerea unei activităţi intestinale optime.

Liquid Chlorophill contine alfalfaAlfalfa este una din plantele cel mai intens studiate şi reprezintă una din cele mai potrivite surse de proteine, clorofilă, carotină, vitamina A (retinoli), vitamina D (calciferol), vitamina E (tocoferol), vitamina B (piridoxină) şi vitamina K (filochinonă), precum şi o sursă adecvată de enzime digestive.

Alfalfa este utilizată pe întreg globul de sute de ani ca roborant şi fortifiant general.

Conform rezultatelor experimentelor, aceasta poate neutraliza efectele substanţelor dăunătoare din alimente care pătrund în ficat şi în intestinul subţire, înainte ca acestea să îşi exercite acţiunea negativă.

Poate ajuta la eliminarea toxinelor şi la neutralizarea acizilor. Nutrienţii care conţin o mare cantitate de clorofilă alcalinizează şi detoxifică organismul, în special ficatul.

Ce efecte dăunătoare au toxinele din organism?

Ce sunt toxinele? Practic, orice substanţă care exercită un efect iritant şi/sau dăunător asupra organismului uman, ne periclitează sănătatea sau modifică funcţiile biochimice ori funcţionarea organelor.

Toate acestea pot apărea din mai multe cauze, printre care şi alimentaţia neadecvată sau efectul secundar al medicamentelor.

Toxicitatea, în secolul 21, este mult mai ridicată decât în trecut. Astăzi există noi substanţe chimice, mult mai diverse şi mai puternice, ca să nu mai menţionăm poluarea tot mai ridicată a aerului, apei, radiaţiile şi centralele nucleare.

În organismul nostru ajung acum noi substanţe chimice, consumăm diferite tipuri de medicamente, mult mai mult zahăr şi alimente procesate şi ne distrugem sănătatea folosind zilnic diferite sedative şi energizante.

Beneficiile Crolofilelor asupra Sănătăţii

 

Beneficii Liquid Chlorophyll - Clorofila LichidaClorofilinele joacă un rol important în detoxifierea internă a organismului, pentru menţinerea vieţii şi sănătăţii.

Detoxifierea internă se referă la procesele care neutralizează, transformă sau elimină toxinele din organism, prin intermediul următoarelor sisteme sau organe:

Respirator – plămâni, bronhii, trahee, sinusuri şi nas

Gastrointestinal – stomac, ficat, vezică biliară, colon şi întregul tract gastrointestinal

Urinar – rinichi, uretere, vezică urinară, uretră

Tegument şi glande – glande sudoripare, sebacee şi lacrimale

Limfatic – canalele limfatice şi nodulii limfatici.

Organismele vii ale regnului vegetal sunt compuse din numeroase celule diferite, care pot fi clasificate în două grupe mari: prima grupă le include pe cele care sunt responsabile de activitatea metabolică a plantei, iar a doua pe cele care, din punct de vedere al metabolismului, sunt inactive şi, pe de o parte, au un rol de sprijin mecanic, pe de alta, se îngrijesc de circulaţia fluidelor.

Cele active metabolic conţin toate organite le celulare importante din punct de vedere biochimie.

Organitele carateristice plantelor sunt plastidele. Mai exact, plastidele constituie o familie de organite ai cărei membri sunt precursorii din care mai târziu se dezvoltă cloroplastele, cromoplastele, amiloplastele şi etioplastele.
 

Cloroplastele găzduiesc aparatul de fotosinteză şi au, în general, culoarea verde. O mare parte pot fi găsite în celulele frunze lor, dar pot fi întâlnite şi în alte ţesuturi verzi. Fiecare cloroplast conţine pigmentul de clorofilă.

Denumirea este de origine greacă: chloros = verde şi phylon = frunză. Pigmenţii sunt substanţe chimice care reflectă doar anumite lungimi de undă a spectrului vizibil.

Aceasta le face să pară colorate. În faza de lumină a fotosintezei una din categoriile de bază ale pigmenţilor o constituie clorofilele sau pigmenţii verzi.

De secole, în toată lumea, clorofila obţinută din lucernă se recomandă pentru detoxifiere.
Conform rezultatelor experimentelor, clorofila poate inactiva carcinogenii chimiei introduşi în organism odată cu alimentele la nivelul ficatului şi intestinului subţire, înainte ca acestea să afecteze organismul.

Participă la eliminarea toxinelor şi la anihilarea acizilor. Substanţele nutritive cu un conţinut ridicat de clorofilă alcalinizează şi detoxifică organismul, mai ales ficatul.

Are un efect alcalin deosebit de puternic la nivelul aparatului digestiv, acţionează benefic În artritele reumatoide, elimină mirosul organismului, anihilează respiraţia urât mirositoare, ameliorează durerea de gât, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, digestia şi reduce senzaţia de obeseală, optimizează şi menţine starea de sănătate.

Pe lângă alte virtuţi, creşte rezistenţa celulelor faţă de bacterii, ajută la vindecarea cicatricelor, este benefice in ulcere gastrice şi reglează acitivitatea intestinală.

 

De ce este aşa de importantă detoxifierea organismului ?

Pentru că zilnic suntem expuşi efectelor negative ale toxinelor, provenite atât din surse externe (exogene), cât şi interne (endogene).

Toxicitatea apare în momentul în care toxinele depăşesc cantitatea care poate fi metabolizată şi eliminată din organism. Homeostaza reprezintă funcţionarea echilibrată şi armonioasă a organismului.

Acest echilibru este distrus dacă consumăm mai multe alimente decât putem digera şi utiliza sau când în organism pătrund substanţe toxice. Toxicitatea depinde de doza de toxine, de frecvenţa cu care acestea ajung în organism şi de cât de puternice sunt.

Un anumit tip de toxine, de exemplu insecticidele şi anumite medicamente, pot cauza imediat o serie de simptome, cu toate că majoritatea au efecte pe termen lung (de exemplu azbestul, care cauzează cancer de plămâni).

 

Atentie!

 

 • Clorofilele naturale nu sunt toxice.
 • Clorofila administrată oral poate colora urina şi fecalele în verde, iar limba în galben sau negru.
 • Pe durata administrării orale a clorofilei poate apărea senzaţia de greaţă.

 • În urma administrării clorofilei, testul gaiacol poate da rezultate fals pozitive.

 • Deoarece nu a fost testată siguranţa administrării clorofilei şi clorofilinei la femeile însărcinate şi la cele care alăptează, acestea pot consuma produsul doar la recomandarea medicului.

 • În cadrul experimentelor pe cobai, clorofilina a ameliorat anumite efecte secundare ale ciclofosfamidei.

 • Nu au fost înregistrate cazuri de supradozare

 Agitaţi bine înainte de utilizare !

– Acest produs este excelent. Datorită lui, m-am vindecat de colon ulcerativ. După ce am folosit un flacon, am mers la colonoscopie și medicul meu a fost uimit de modul în care intestinul și-a schimbat aspectul. De atunci înainte, beau puțină clorofilă lichidă cu apă în fiecare zi. Vă mulțumesc pentru acest produs.

***

– Am băut acest suc de mult timp, pentru că am avut o problemă cu pancreasul și a fost foarte grav. Medicul nu credea că s-ar fi putut îmbunătăți atât de mult după o lună. Sunt foarte mulțumita și îl recomand tuturor.

***

– Am folosit acest produs pentru detoxifiere si pot sa spun ca sunt încântat de efect. Totul este în regulă cu mine. Un produs dovedit și il recomand.

***

– Mă simt minunat după acest preparat, iar gustul este delicios! Când merg la antrenament, iau mereu cu mine într-o sticlă de apă dizolvată în apă. Il recomand sincer !!!

***

Simt diferența după 2 săptămâni de utilizare. Această clorofilă lichidă este uimitoare. Pot recomanda cu încredere acest produs.

Atentie! Aceste parari au scop informativ rezultatele putand varia si influentate de mai multi factori!

Indicaţii Terapetice Liquid Chlorophyll – Clorofila Lichida

Recomandari Liquid Chlorophyll:
Mod de administrare Liquid Chlorophyll:
Abcese (uz intern si extern)Accident vascular (prevenire)

Aciditate la stomac

Acnee (uz intern si extern)

Afectiuni cardiace

Afte (uz intern si extern)

Alcoolism

Alopecie (caderea parului)

Amigdalita (uz intern si extern)

Analgezic (calmant durere)

Anemie

Anemie feripriva (carenta de Fier)

Antibacterian

Antibacterian la nivel de epiderm

Antihemoragic (uz intern si extern)

Antiinflamator

Antioxidare celulara

Anti-perspirant

Antiseptic intestinal

Antispetic pulmonar

Aparat cardiovascular

Aparat digestiv

Aparat respirator

Aparat urinar

Ariboflavinoze (leziuni ale mucoasei)

Arsuri ale pielii (uz intern si extern)

Astm bronsic

Ateroscleroza

Cancer (prevenire)

Cancer de colon

Cancer de ficat

Cancer de piele

Cancer la plamani

Cancer la stomac

Cardiopatie ischemica

Circulatie limfatica (drenaj)

Circulatia sanguina (imbunatatire)

Ciroza

Colita, colon iritabil

Deficit Ca si Mg (asimilare, fixare)

Degeraturi

Dermatite, dermatoze (uz intern si extern)

Detoxifiere

Dezinfectant la nivel de epiderm

Diabet (reglare glicemie)

Digestie buna

Digestie buna la copii

Dischinezia biliara

Dureri in gat

Eczeme (uz intern si extern)

Faringita

Fumat

Gastrita

Gingii sanatoase (uz intern si extern)

Halena (respiratie urat mirositoare)

Hemoragie digestiva (hematemeza, melena)

Hemoroizi (uz intern si extern)

Hepatita

Imbatranire tesuturi (intarziere)

Imunitate scazuta

Indigestie

Infectii (prevenire)

Insolatie (uz intern si extern)

Intoxicare cu gaze de esapament si fum

Intoxicatie cu plumb

Laringita

Lipotimie (lesin) – prevenire

Malabsorbtie intestinala

Miros neplacut al corpului

Paradontoza (uz intern si extern)

Picioare grele (circ. venoasa deficitara)

Psoriazis

Steatoza hepatica (grasimi in ficat)

Tromboflebita

Ulcer gastroduodenal

Ulcer varicos

Varice (uz intern si extern)

Vase sange (fragilitate)

1-0-11-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-0-0

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-1-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

Comandă Telefonic Clorofila Lichida: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 1. Stanciu Andreea
  5 din 5

  :

  Am luat clorofilă lichida timp de aproximativ cinci săptămâni și am observat o îmbunătățire semnificativă a sănătatii mele. Am alergii sezoniere, care afecteaza plamanii si fac sa respir greu (piept strâns și stranuturi). Am observat de cand ia acest produs ca pieptul meu nu se mai strânge și pot respira mai bine. Acesta trebuie să fie din cauza nivelului ridicat de oxigen din sangele, care Liquid Chlorophyll il ofera. Alte beneficii: am observat o dorință redusă pentru dulciuri, ușurința in digestie, și o reducere a tesutului adipos; probabil, din cauza nivelului ridicat de oxigen. Când am gasit acest produs pe internet, am găsit această afirmație si cred ca este adevărata – „Clorofila are continut mare de oxigen. Creierul si toate tesuturile corpului functiona la un nivel optim într-un mediu foarte oxigenat Un mediu foarte oxigenat poate fi, de asemenea, benefic.. pentru pierderea în greutate. ” Voi avea întotdeauna acest produs in casa !!!

 2. Barbu Ionela
  5 din 5

  :

  De cand folosesc Clorofila Lichida de la Calivita ma simt mai cu energie. Stomacul si colonul iritabil s-au remediat in mare dar folosesc acest produs de mai bine de un 1 an. Este placuta la gust si ma simt excelent. Recomand.

 3. Stefan Andrei
  5 din 5

  :

  Foarte bun produsul

 4. Andreeanu Maria
  5 din 5

  :

  Am folosit si pot sa spun ca m-am simtit mult mai bine.

Adaugă un comentariu

Comanda Acum!