Pachet Aniversar Vitamina C Lichida + Ddrops (240ml + 30ml)

Promo! PK0025_xl

Cumpără în perioada 1 septembrie – 23 noiembrie 2021 Pachetul Aniversar format din produsele Liquid C+ şi D-drops şi vei intra automat în concurs, având şansa de a câştiga marele premiu al campaniei: 1 Mazda CX-3, dar şi unul dintre cele 135 de premii ale campaniei.

Preţul promoţional al Pachetului Aniversar pentru membrii comunităţii CaliVita este de 129 lei. Preţul întreg al pachetului, cu card CaliVita, este 164,90 lei. Dacă nu faci parte din comunitatea CaliVita, îți poți crea un cont de membru şi cumpăra apoi pachetul la preţul promoţional.  TRANSPORTUL este GRATUIT!
Pret:

164,90lei 129,00lei

Prospect Vitamina C Lichida si Picaturi de Vitamina D

 

Produsul Liquid C+ este un preparat complex pe bază de vitamina C, extract natural de măceşe, acerola şi bioflavonoide din citrice pentru o biodisponibilitate ridicată a produsului. Are o aromă plăcută de lămâie, fiind îndulcit doar cu sirop organic de agave. Liquid C+ nu conţine coloranţi sau adaos de zahăr şi vine sub formă lichidă pentru a facilita administrarea lui atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Mod de administrare Liquid C+: pentru adulţi şi copii cu vârsta peste 15 ani, se consumă 2,5 ml (aproximativ jumătate de linguriţă) pe zi. În cazul copiilor cu vârsta peste 1 an se consumă 1,25 ml (măsuraţi cu o linguriţă sau seringă dozatoare). Se poate amesteca cu apă sau cu alimente

Produsul D-drops conţine vitamina D3 extrasă din ficat de cod. Are o aromă plăcută de portocale şi vine sub formă lichidă pentru a facilita administrarea şi absorbţia mai rapidă a vitaminei D atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Dozarea sa este simplă şi poate fi amestecat în mâncare sau băuturi.

Mod de administrare D-drops: ca supliment alimentar pentru adulţi, 3 picături pe zi. În cazul copiilor cu vârsta între 0 – 12 luni se recomandă 1 picătură pe zi. În cazul copiilor cu vârsta peste 1 an se recomandă 2 picături pe zi. Produsul se dizolvă în băutura favorită.

Cui se recomanda Liquid C+:

  • Oferă suport şi protecţie sistemului imunitar al copiilor şi adulţilor
  • Ameliorează simptomele şi reduce timpul de recuperare în caz de gripă şi răceală
  • Întăreşte apărarea naturală a corpului, datorită proprietăţilor antioxidante
  • Ameliorează procesele inflamatoare din organism

Cui se recomanda  D-drops?

  • Conform Ghidurilor Pediatrice, în România, suplimentarea cu vitamina D este recomandată tuturor sugarilor şi copiilor sănătoşi, în scopul evitării rahitismului nutriţional
  • Oferă suport nutritiv copilului şi mamei atât în timpul sarcinii, cât şi în timpul alăptării
  • Susţine dezvoltarea sistemului osos și a dinților în perioada copilăriei, contribuind la absoarbţia calciului şi fosforului
  • Întăreşte sistemul imunitar al organismului
  • În combinaţie cu calciu, împiedică demineralizarea osoasă şi ajută la prevenirea osteoporozei și la reducerea fracturilor osoase

Deficientele de Vitamina C si Vitamina D

Simptomele deficienţei de vitamina C pot include: un sistem imunitar slăbit, susceptabilitatea la infecţii, recuperarea lentă în urma bolilor, o perioadă prelungită de vindecare a rănilor, viteza mică de coagulare a sângelui, hemoragiile gingivale, parodontita şi durerile musculare.

Deficienţa prelungită de vitamina D creşte riscul de apariţie a următoarelor boli: fragilitatea oaselor, fracturi frecvente ale oaselor, infecţii frecvente, infecţii respiratorii, depresii sezoniere şi slăbiciunea muşchilor.

 

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Pachet Aniversar Vitamina C Lichida + Ddrops (240ml + 30ml)”

Comanda Acum!