Vital A (90 tablete)

Vital A Calivita
5.00 din 5 pe baza ratingurilor a 2 clienti

Beneficiile Produsului Vital A de la Calivita

Complex de vitamine, minerale si plante medicinale;

Recomadat pentru grupa de sange A2;

Ajuta la cresterea imunitatii;

Are efect energizant si revitalizant;

Contine peste 40 de substante active benefice;

Produse pentru celelalte grupe de sange: Vital 0, B, AB

Șterge selecția

Prospect Vital A de la Calivita

Produsele Vital sunt multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, şi care conţin mai mult de 40 de substanţe active.

Compoziţia lor a fost concepută în concordanţă cu ultimele descoperiri ştiinţifice şi ţinându-se cont de necesităţile specifice de vitamine şi minerale ale fiecărei grupe sanguine. În plus, conţin plante care au un efect benefic asupra sănătăţii şi care acţionează sinergic.

GRUPA SANGUINĂ A – Este caracteristică vegetarienilor. Prin urmare, mineralele şi vitaminele se află în cantităţi suficiente în organismul acestor persoane, dar, pentru menţinerea capacităţii de rezistenţă (datorită predispoziţiei genetice spre afecţiunile cardiovasculare), trebuie să consume vitamina B12, C, acid folic, acid pantotenic, bioflavonoide (quercitină) şi vitamina E.

Este deosebit de indicat consumul de ceai verde, ghimbir, păducel, pătrunjel. Desigur, toate acestea se regăsesc printre cei 44 de componenţi ai produsului Vital A.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de medicul american Peter J. D’ Adamo, conceptul de alimentaţie specifică grupelor sanguine a făcut rapid înconjurul lumii. Atât principiile teoretice ale unei astfel de alimentaţii, cât şi rezultatele practice sunt tratate în cartea sa „Alimentaţia adecvată celor 4 grupe sanguine”.

El porneşte de la ipoteza conform căreia alimentaţia strămoşilor noştri a avut un cuvânt greu de spus în formarea şi evoluţia celor patru grupe sanguine. De aceea, se presupune că tot ceea ce vine în contradicţie cu particularităţile generate de grupa noastră sanguină poate fi dăunător sănătăţii.

Pe baza acestor principii teoretice, dr. D’ Adamo, împreună cu echipa sa de cercetători, a început să studieze compatibilitatea dintre o serie de alimente şi globulele roşii ale persoanelor cu diferite grupe sanguine. Teoria sa a fost confirmată.

Extractele unor alimente au determinat precipitarea hematiilor unor anumite grupe sanguine în termeni ştiinţifici, le-au aglutinat. Acest fenomen a fost atribuit aşa-numitelor lectine, prezente atât in alimentele de origine vegetală, cât şi in cele de origine animală.

Aceşti adezivi se leagă de componenta glucidică specifică fiecărei grupe sanguine, aflată la suprafaţa hematiilor, ducând la alipirea hematiilor unele de altele şi declanşând astfel alterarea stării organismului.

Deoarece aceste componente glucidice se află nu numai în sânge, ci şi în alte ţesuturi ale organismului, o alimentaţie neadecvată grupei sanguine poate dăuna sănătăţii diverselor organe.

D’ Adamo şi echipa sa au stabilit nu numai tipul de alimentaţie adecvată fiecărei persoane în funcţie de grupa sanguină, ci şi starea de „sahlrare” cu vitamine şi minerale a organismelor care se alimentează adecvat. Aceşti cercetători au indicat şi suplimentele alimentare, precum şi plantele cu acţiune benefică asupra sănătăţii, potrivite fiecărei grupe sangume.

Pe baza rezultatelor acestor cercetări, compania CaliVita International a creat suplimentele alimentare specifice fiecărei grupe sanguine, considerate şi astăzi cele mai moderne din Europa, având în compoziţie multivitamine şi extracte de plante.
Aceste produse conţin toate vitaminele şi mineralele necesare organismului, în cantitatea adecvată cerinţelor fiecărei grupe sanguine. De asemenea, conţin extracte de plante care contribuie la prevenirea unor afecţiuni specifice grupelor respective. Din acest motiv, pe lângă meniul obişnuit, este indicat consumul suplimentelor alimentare specifice grupelor sanguine.

 

DESPRE GRUPA SANGUINĂ A:

Cu aproximativ 15-20 de mii de ani în urmă, când strămoşii noştri cu grupa sanguină A s-au înmulţit, iar cantitatea de vânat a scăzut, aceştia au fost nevoiţi să-şi găsească noi surse de hrană. Din aceste motive, au început să cultive şi să consume legume. Astfel s-a format o nouă grupă sanguină: grupa A.

Prin urmare, pentru menţinerea sănătăţii, persoanele aparţinând acestei grupe sanguine trebuie să consume, în primul rând, vegetale.

Astfel, se asigură organismului vitaminele şi mineralele necesare, dar, datorită predispoziţiei spre afecţiunile cardiovasculare, este nevoie de suplimentarea cu vitamina B12 vitamina C, acid folic, acid pantotenic, bioflavonoide (quercitină), vitamina E.

Pe lângă aceasta, este indicat ca meniul persoanelor cu grupa sanguină A să cuprindă şi păducel, ceai verde, ghimbir, pătrunjel, afine, prune şi oregano.

Vital A comentat de Anghelescu Mircea in data de . Foarte bun produsul!Am grupa de sange A2 si am folosit acest produs si sunt multumit de rezultate.4.5

 

Vital A – Sănătate pe măsura ta.

Mod de administrare Vital A

  Recomandari Vital A:                                   Mod de administrare Vital A:

Activitate fizica (stimulare)
Adult (18-50 ani) – preventiv
Anemie
Astenie
Covalescenta
Cresterea rezistentei musculare
Imunitate scazuta
Malabsorbtie
Oboseala
Osteoporoza
Ritm cardiac (lipsa Ca Mg K B2)
Schizofrenie
Sterilitate
0-1-0
1-0-0
0-1-0
1-0-0
1-0-1
1-0-1
1-0-1
0-1-0
1-0-0
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1

Legenda:

1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz si una seara

O Tableta de Vital A contine:

– Beta-Caroten …………………………..1,2 mg;
– Vitamina C…………………………………60 mg;
– Vitamina E…………………………………..10 UI;
– Vitamina B1………………………………1,4 mg;
– Vitamina B2………………………………1,6 mg;
– Vitamina B6………………………………2.0 mg;
– Vitamina B12…………………………..1,0 mcg;
– Colina………………………………………..20 mg;
– Inozitol………………………………………20 mg;
– Niacinamida………………………………18 mg;
– Acid Folic………………………………150 mcg;
– Acid Pantotenic……………………….5,0 mg;
– Biotina……………………………………..40 mcg;
– Rutina………………………………………….4 mg;
– Complex hesperidinic…………………5 mg;
– Quercitina……………………………………5 mg;
– Calciu……………………………………….100 mg;
– Magneziu…………………………………..50 mg;
– Potasiu………………………………………20 mg;
– Zinc………………………………………………8 mg;
– Fier……………………………………………….8 mg;
– Mangan……………………………………….1 mg;
– Siliciu…………………………………………..1 mg;
– Cupru……………………………………….0,5 mg;
– Molibden………………………………….80 mcg;
– Iod……………………………………………50 mcg;
– Crom………………………………………..50 mcg;
– Bor……………………………………………50 mcg;
– Seleniu…………………………………….40 mcg;
– Fruze de patrunjel…………………….50 mg;
– Frunze se oregano……………………50 mg;
– Bromelaina………………………………..25 mg;
– L-cisteina…………………………………..20 mg;
– Afine…………………………………………..20 mg;
– Prune…………………………………………20 mg;
– Betaina HCI……………………………….10 mg;
– Frunze de paducel……………………10 mg;
– Extrat din frunze de ceai verde..10 mg;
– PABA…………………………………………..5 mg;
– Complex de L-glutation……………….5 mg;
– Extract de radacina de ghimbir…..5 mg;
– Bioflavonide din lamaie………………4 mg.

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Card Reducere

Cu Card Reducere, Fara Card Reducere

 1. Esanu Maria
  5 din 5

  :

  Multumita. Recomand!

 2. Bana Elena
  5 din 5

  :

  Un produs foarte bun. Vi-l recomand!

Adauga parerea ta

Comanda Acum!