Vital AB (90 tablete)

Vital AB Calivita
5.00 din 5 pe baza ratingurilor a 2 clienti

Beneficiile Produsului Vital AB de la Calivita

Complex de vitamine, minerale si plante medicinale;

Recomadat pentru grupa de sange AB4;

Ajuta la cresterea imunitatii;

Are efect energizant si revitalizant;

Contine peste 40 de substante active benefice;

Produse pentru celelante grupe de sange: Vital 0, A, B

Șterge selecția

Prospect Vital AB de la Calivita

Produsele Vital sunt multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, şi care conţin mai mult de 40 de substanţe active.

Compoziţia lor a fost concepută în concordanţă cu ultimele descoperiri ştiinţifice şi ţinându-se cont de necesităţile specifice de vitamine şi minerale ale fiecărei grupe sanguine. În plus, conţin plante care au un efect benefic asupra sănătăţii şi care acţionează sinergic.

GRUPA SANGUINĂ AB: În cadrul procesului de evoluţie, ultima grupă sanguină s-a format ca rezultat al amestecului grupelor sanguine A şi B. Datorită nivelului scăzut de acid în sucul gastric, este indicat ca persoanele aparţinând acestei grupe sanguine să îşi suplimenteze consumul de vitamina C.

Datorită predispoziţiei spre afecţiunile cardiovasculare şi tumorale, se recomandă, în primul rând, consumul unor antioxidanţi şi al unor minerale din extracte de plante – ceai verde, usturoi, broccoli, ţelină, ghimbir. Printre cei 44 de componenţi ai produsului Vital se găsesc şi numeroase alte substanţe active specifice acestei grupe sanguine.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de medicul american Peter J. D’ Adamo, conceptul de alimentaţie specifică grupelor sanguine a făcut rapid înconjurul lumii. Atât principiile teoretice ale unei astfel de alimentaţii, cât şi rezultatele practice sunt tratate în cartea sa „Alimentaţia adecvată celor 4 grupe sanguine”.

El porneşte de la ipoteza conform căreia alimentaţia strămoşilor noştri a avut un cuvânt greu de spus în formarea şi evoluţia celor patru grupe sanguine. De aceea, se presupune că tot ceea ce vine în contradicţie cu particularităţile generate de grupa noastră sanguină poate fi dăunător sănătăţii.

Pe baza acestor principii teoretice, dr. D’ Adamo, împreună cu echipa sa de cercetători, a început să studieze compatibilitatea dintre o serie de alimente şi globulele roşii ale persoanelor cu diferite grupe sanguine.

Teoria sa a fost confirmată. Extractele unor alimente au determinat precipitarea hematiilor unor anumite grupe sanguine în termeni ştiinţifici, le-au aglutinat.

Acest fenomen a fost atribuit aşa-numitelor lectine, prezente atât in alimentele de origine vegetală, cât şi in cele de origine animală. Aceşti adezivi se leagă de componenta glucidică specifică fiecărei grupe sanguine, aflată la suprafaţa hematiilor, ducând la alipirea hematiilor unele de altele şi declanşând astfel alterarea stării organismului.

Deoarece aceste componente glucidice se află nu numai în sânge, ci şi în alte ţesuturi ale organismului, o alimentaţie neadecvată grupei sanguine poate dăuna sănătăţii diverselor organe.
D’ Adamo şi echipa sa au stabilit nu numai tipul de alimentaţie adecvată fiecărei persoane în funcţie de grupa sanguină, ci şi starea de „sahlrare” cu vitamine şi minerale a organismelor care se alimentează adecvat.

Aceşti cercetători au indicat şi suplimentele alimentare, precum şi plantele cu acţiune benefică asupra sănătăţii, potrivite fiecărei grupe sangume.

Pe baza rezultatelor acestor cercetări, compania CaliVita International a creat suplimentele alimentare specifice fiecărei grupe sanguine, considerate şi astăzi cele mai moderne din Europa, având în compoziţie multivitamine şi extracte de plante.

Aceste produse conţin toate vitaminele şi mineralele necesare organismului, în cantitatea adecvată cerinţelor fiecărei grupe sanguine. De asemenea, conţin extracte de plante care contribuie la prevenirea unor afecţiuni specifice grupelor respective.

Din acest motiv, pe lângă meniul obişnuit, este indicat consumul suplimentelor alimentare specifice grupelor sanguine.

 

DESPRE GRUPA SANGUINĂ AB:

Această grupă sanguină a apărut abia cu cea 1500 de ani în urmă, prin combinaţia grupelor A şi B. Alimentaţia adecvată acestei grupe este una mixtă, corespunzătoare atât grupei sanguine A, cât şi celei B. Astfel, vitaminele şi mineralele ajunse în organism acoperă necesarul pentru menţinerea sănătăţii.

Având insă o secreţie scăzută de acid gastric şi o predispoziţie sporită la diferite boli, se recomandă un consum ridicat de vitamina C, la fel ca în cazul persoanelor cu grupa sanguină A.

De asemenea, persoanele cu grupa sanguină AB trebuie să consume cantităţi mai mari de antioxidanţi şi anumite plante (de exemplu struguri roşii, ceai verde, ghimbir, frunze de ţelină, broccoli, usturoi), pentru menţinerea unui sistem de apărare eficient şi pentru combaterea riscului de apariţie a bolilor cardiovasculare şi tumorale.

Vital AB comentat de Anghelescu Maria in data de . Foarte bun produsul!Am grupa de sange AB4 si am folosit acest produs si sunt multumit de rezultate.4.5

 

Vital AB – Sănătate pe măsura ta.

Mod de administrare Vital AB

Recomandari Vital AB :                                    Mod de administrare Vital AB:

Activitate fizica (stimulare)
Adult (18-50 ani) – preventiv
Anemie
Astenie
Covalescenta
Cresterea rezistentei musculare
Imunitate scazuta
Malabsorbtie
Oboseala
Osteoporoza
Ritm cardiac (lipsa Ca Mg K B2)
Schizofrenie
Sterilitate
Vanataie
0-1-0
1-0-0
0-1-0
1-0-0
1-0-1
1-0-1
1-0-1
0-1-0
1-0-0
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1

Legenda:

1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz si una seara

O Tableta de Vital AB contine:

– Beta-Caroten ………………………….1,2 mg;
– Vitamina E ……………………………….10 U.I.;
– Vitamina C………………………………..60 mg;
– Vitamina B1……………………………..1,4 mg;
– Vitamina B2……………………………..1,6 mg;
– Vitamina B6……………………………..2.0 mg;
– Vitamina B12………………………….1,0 mcg;
– Colina………………………………………..20 mg;
– Inozitol………………………………………20 mg;
– Niacinamida………………………………18 mg;
– Acid Folic………………………………100 mcg;
– Acid Pantotenic……………………….5,0 mg;
– Biotina…………………………………….40 mcg;
– Rutina………………………………………….4 mg;
– Complex hesperidinic………………..5 mg;
– Quercitina……………………………………5 mg;
– Calciu………………………………………100 mg;
– Magneziu…………………………………..80 mg;
– Potasiu………………………………………20 mg;
– Zinc………………………………………………8 mg;
– Fier……………………………………………….5 mg;
– Mangan………………………………………..1 mg;
– Siliciu……………………………………………1 mg;
– Cupru………………………………………..0,5 mg;
– Molibden…………………………………..80 mcg;
– Iod…………………………………………….50 mcg;
– Bor……………………………………………50 mcg;
– Seleniu……………………………………..40 mcg;
– Crom ………………………………………..30 mcg;
– Frunze de telina…………………………50 mg;
– Usturoi……………………………………… .50 mg;
– Bromelaina…………………………………25 mg;
– L-cisteina……………………………………10 mg;
– Merisor………………………………………..20 mg;
– Broccoli………………………………………20 mg;
– Betaina HCI………………………………..10 mg;
– Extract de coaja struguri rosii…..10 mg;
– Extract de frunze de ceai verde..10 mg;
– Extract de radacina de ghimbir…..5 mg;
– PABA…………………………………………….5 mg;
– Complex de L-glutation……………….5 mg;
– Bioflavonide din lamaie……………….4 mg.

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Card Reducere

Cu Card Reducere, Fara Card Reducere

 1. Esanu Maria
  5 din 5

  :

  Multumita. Recomand!

 2. Trascau Mariana
  5 din 5

  :

  Foarte multumita. Va recomand!

Adauga parerea ta

Comanda Acum!