Vitamina E (100 Capsule-Gel)

vitamina-e

Beneficiile Produsului Vitamina E de la Calivita

Are efect antioxidant;

Întăreşte sistemul imunitar;

Are efect benefic asupra sistemului nervos;

Întinereşte pielea şi părul;

Se recomandă persoanelor în vârstă;

Are efect vasodilatator, anticoagulant, antihipertensiv şi diuretic;

Se recomandă şi culturiştilor pentru masă musculară.

Deosebit de eficient cu Proselenium.

Pret:

54,89lei

Prospect Vitamina E de la Calivita

V-ar plăcea să rămâneţi tineri?

Vă pot fi de ajutor acele vitamine care joacă un rol antioxidant în organism şi, astfel, participă la apărarea faţă de acţiunea distructivă a radicalilor liberi. Vitamina E este un antioxidant puternic, cu acţiune sinergică în organism. Apelaţi la ajutorul lui natural!

Efectele vitaminei EVitamina E este liposolubilă cu rol important în metabolismul proteinelor, glucidelor, lipidelor, precum şi în menţinerea echilibrului hidroelectrolitic.

Este de mare ajutor după o afecţiune, în perioada de convalescenţă, când organismul este slăbit, deoarece contribuie la regenerarea celulelor.

Vitamina E protejează vitamina A şi acizii graşi nesaturaţi de oxidare, prevenind astfel ateroscleroza.

Participă şi la formarea vitaminei A în organism. Are efect benefic asupra sistemului nervos şi a performanţelor sexuale, regenerează pielea şi părul.

Previne formarea cicatricelor cheloide. Efectul antioxidant al vitaminei E se manifestă prin faptul că o singură moleculă din această vitamină protejează 200 de molecule de acizi graşi nesaturaţi împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.

Vitamina E este o substanţă liposolubilă (care se dizolvă în grăsimi) prezentă în cantităţi mai mari în ficat, în ţesuturile grase şi musculare, în miocard, testicule, uter; sânge şi în glandele suprarenale.

Efectul vitaminei E se datorează celor opt tipuri de izomeri ai tocoferolului, denumiţi cu literele alfabetului grecesc. Cel mai eficient este alfa-tocoferolul.
Alimentele naturale conţin izomerii tocoferolului în cantităţi diferite, ceea ce explică şi’ activitatea vitaminică diferită.

Rolul Vitaminei E in Organism

Oul contine vitamina eVitamina E sau tocoferolul are un rol important în metabolismul proteinelor, glucidelor, lipidelor, precum şi în echilibrul hidroelectrolitic al organismului.

Este deosebit de eficientă în perioada de convalescenţă, deoarece accelerează regenerarea celulelor.
Vitamina E protejează vitamina A şi acizii graşi nesaturaţi de oxidare, prevenind astfel ateroscleroza.

Prin acţiunea sa îmbunătăţeşte sinteza vitaminei A. Ţesuturile reţin timp mai îndelungat vitamina E provenită din surse naturale, spre deosebire de vitamina E obţinută pe cale sintetică.

Vitamina E are o acţiune benefică asupra sistemului nervos şi asupra performanţelor sexuale, întinereşte pielea şi părul. Este un bun vasodilatator, anticoagulant, antihipertensiv şi diuretic, împiedică formarea de cicatrice cheloide.
Această vitamină este un antioxidant deosebit de important, realizând o protecţie foarte bună impotriva radicalilor liberi. O singură moleculă de vitamina E reuşeşte să protejeze 200 de molecule nesaturate de acizi graşi împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.

Specialiştii cardiologi au constatat că, administrând vitamina E în timpul sau după infarctul de miocard, se menajează muşchiul inimii.

Accelerează şi vindecarea bolnavilor ce au suferit intervenţii chirurgicale pe arterele coronare. Consumul sistematic de vitamina E întăreşte sistemul imunitar al persoanelor de vârstă înaintată, scăzând astfel riscul diverselor infecţii.

De asemenea, ameliorează afecţiunile pulmonare, crizele bolnavilor de Parkinson (relaxând musculatura) şi previne avorturile spontane.
Absenţa vitaminei E afectează funcţiile celulelor T şi, astfel, activitatea sistemului imunitar. Vitamina E creşte atât răspunsul imun innăscut, cât şi pe cel dobândit.

Suplimentarea cu vitamina E este deosebit de importantă in cazul vârstnicilor, deoarece, la aceştia, activitatea sistemului imunitar este scăzută şi sunt mai vulnerabili în faţa anumitor bacterii şi virusuri.

Culturiştii au nevoie de o cantitate mai mare de vitamina E pentru dezvoltarea masei musculare şi înlăturarea mai rapidă a oboselii. Prin faptul că îmbunătăţeşte capacitatea musculară şi întârzie apariţia oboselii, se poate folosi cu succes de către toţi sportivii.

Atenţie!

  1. În cazul persoanelor cu hipertensiune arterială, mărirea dozei de vitamina E trebuie făcută treptat.
  2. Sărurile anorganice de fier pot anihila efectul vitaminei E. Din acest motiv, cele două preparate trebuie administrate la o diferenţă de cel puţin 8 ore. Preparatele organice cu fier se pot asocia cu vitamina E.
  3. Persoanele care consumă apă potabilă tratată cu clor necesită o doză mărită de vitamina E.Vitamina E – Regenerare naturală.

Continut: Vitamina E 100 U.I.

Mod de Administrare Vitamina E de la Calivita

Recomandari Vitamina E: Mod de administrare Vitamina E:
Acnee
Anticonceptional (combate efectul negativ)
Antioxidant
Antiseptic pulmonar
Ateroscleroza
Atrofie musculara
Avort (prevenire)
Boala Alzheimer
Carcei
Dependenta de droguri (tratament)
Diuretic cardiaci
Epilepsie
Glaucom
Hipertensiune arteriala
Impotenta
Imbatranire tesuturi (intarziere)
Lupus eritematos
Menopauza
Menstruatii neregulate
Mialgii
Parkinson
Riduri (diminuare)
Schizofrenie
Spondilita anchilopoietica
Tromboflebita
Vaginita distrofica
Varice
Vasodilatator
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-0-0
1-1-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-1-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0

 

Legenda:

1-1-1 = o capsula dimineata, una la pranz si una seara

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Vitamina E (100 Capsule-Gel)”

Comanda Acum!