Politica de confindentialitate

I) Date care le colectam

Pentru a putea onora comenzile site-ul nostru colecteaza mai multe date de la utilizator.

1.1. Datele colectate:

  • Nume si Prenume;
  • Adresa de domiciliu şi adresa unde doriţi să primiţi corespondenţa;
  • Număr de telefon;
  • Adresa de e-mail;
  • Optional se poate oferi data nasterii pentru subscrierea ca si membru Calivita.

1.2. Scopurile colectării

  • Facturarea produselor pe care doriţi să le cumpăraţi;
  • Înscrierea în baza noastră de date astfel încât să aveţi acces la produsele noastre şi să beneficiaţi de toate drepturile oferite membrilor CaliVita (optional);
  • Livrarea produselor;
  • Informarea

1.3. Protejarea Datelor

Site-ul  www.CaliVelcu.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu distribuitorii sai, a informarii despre produsele Calivita, a functionalitatilor site-ului si a ofertelor acestuia.

Site-ul www.calivelcu.ro este securizat pentru a proteja datele Dvs. (utilizeaza https:// ).


Calivita nu promoveaza SPAM-ul.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Calivita poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.


1.4. Colectarea datelor se face prin:


Formularul de contact de pe site;

Magazinul Virtual (pagina de inregistrare si comanda);

furnizare telefonica.


Calivita nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul www.calivelcu.ro. Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica calivitavelcu.ro de confidentialitate. Faptul ca site-ul www.calivelcu.ro contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca www.calivelcu.ro sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

1.5. Legislatie

Datele dumnevoastră personale furnizate  sunt administrate confidenţial conform prevederilor legislative, conform legii 190/2008 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor).

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul www.calivelcu.ro. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul www.calivelcu.ro si anume Judecatoria Timisoara.

1.6. Stergerea datelor.

Puteti solicita oricand stergerea datelor Dvs din baza noastra de date.

Acesta politica de confidentialitate intra in viguare la daca postarii pe acesta pagina. Ne asumam dreptul de a schimba acesta politica de confidentialitate ori de cate ori este nevoie prin actualizarea acesteia pe aceasta pagina.

Pentru orice nelamuri ne puteti contacta de adresa de email calivitatm@yahoo.com

Ultima actualizare 19.08.2023

Comanda Acum!