Noni Sirop Organic (certificat) – 946 ml

noni-organic

Super Promotie. Comanda 3 Noni Organic si primesti unul GRATIS!

Beneficiile Produsului Noni Organic de la Calivita

Cel mai vandut supliment alimentar din lume;

Cea mai ridicata concentratie de substanta activa de pe piata;

Calitate certificata de catre 5 institutii de cercetare in domeniu;

Normalizează funcţiile celulelor;

Îmbunătăţeşte asimilarea nutrienţilor;

Activează mecanismul antiinflamator;

Are efect antialergic;

Fortifică sistemul imunitar;

Ameliorează fluctuaţiile stărilor psihice;

Reglează ciclul veghe-somn;

Reduce reacţiile puternice la stres (în consecinţă, acţionează ca un antihipertensiv);

Reduce posibilitatea formării cheagurilor de sânge şi, prin aceasta, riscul infarctului miocardic sau al accidentelor vasculare cerebrale;

Supraveghează diviziunea celulară, împiedică proliferarea celulelor.

Șterge selecția

Prospect Noni de la Calivita

Beneficiile pentru sănătate ale sucului de noni includ prevenirea cancerului, ajută la buna funcționare a ficatului, este benefic în afecțiunile cardiovasculare, ajută în problemele de memorie și este recomandat pentru gută și diabet.

De mii de ani puterea vindecătoare a sucului de noni a fost apreciată pentru abilitatea sa de a menține sănătatea pielii, creșterea nivelului de energie prevenind stările de oboseală, accelerând vindecarea rănilor, activând sistemul imunitar al organismului.

Beneficiile produsului Noni de la Calivita

Efect Antioxidant: Sucul de noni are un potențial antioxidant extraordinar prin aceea ca distruge radicalii liberi neutralizând efectele lor negative.

Un studiu efectuat pe pacienții care fumau, fiind astfel expuși la multe boli, după consumul de suc de noni s-a constatat o creștere a ratei de eliminare a radicalilor liberi, ameliorând astfel bolile cauzate de stresul oxidativ.

Cancer: Proprietațile anticancerigene ale sucului de noni au fost scoase în evidență de către știința modernă.

Numeroase cercetări clinice și de laborator au sugerat proprietățile anticancerigene ale sucului de noni, ajutând la prevenirea cancerului pulmonar, cancerului de hepatic, cancerului renal, lucru care se datorează cantității ridicate de antioxidanți din compoziție.

După cum menționeză alt studiu eficiența sucului de noni în reducerea riscului de cancer se datorează capacității sale de a bloca legarea celulelor canceroase de ADN, prevenind astfel formarea tumorilor.

În plus dovezile au relavat eficacitatea sucului de noni în întârzierea creșterii tumorilor la glandele mamare prin scăderea semnificativă a greutății și volumului tumorilor la pacienți.

Vindecă guta: Morinda Citrifolia sau sucul de noni ajută la vindecarea gutei.

Eficacitatea sucului de noni în vindecarea gutei și a bolilor asociate acesteia se datorează acțiunii sale inhibatoare asupra enzimelor xantinoxidanză care sunt implicate în aparația gutei și problemele asociate acesteia.

Acest beneficiu al sucului de noni este sustinut și de cercetările științifice, sucul de noni fiind utilizat de mii de ani pentru aceste proprietăți.

Efect antispastic asupra mușchilor: Consumul de suc de noni ajută la crearea unui efect de relaxare a mușchilor. Studiile efectuate au reliefat proprietățile antispastice ale sucului de noni, posibil datorită blocării canalelor de calciu.

Ajută la suprimarea spasmelor musculare și calmează durerea și disconfortul asociat.

Sănătatea cardiovasculară:  Sucul de noni se dovedește a fi benefic în menținerea sănătății cardiovasculare. Sucul de noni exercită efecte de dilatare a vaselor de sânge, recorfortând celulele musculare netede din pereții celulelor, rezultând un flux mai bun de sânge în artere.

Acest efect vasodilatator al sucului de noni ajută la reglarea tensiunii arteriale și ajută la menținerea unui inimi sănătoase.

Mai mult cercetările au demonstrat efectele pozitive ale sucului de noni asupra profilului lipidic, care reprezintă din nou un aspect major în menținerea sănătății cardiace. Sucul de noni ajută astfel la reducerea colesterolului rău (LDL) și ajută la creșterea colesterolului bun (HDL) din organism.

Eliminarea obolesii și creșterea nivelului de energie: Sucul de noni este un produs naturist folosit în mod tradițional de către polinesieni pentru a combate slăbiciunea generală a corpului, pentru îmbunătățirea calității vieții și pentru creșterea nivelului de energie.

Diverse cercetări și studii au arătat capacitatea sucului de noni de a ajuta la creșterea toleranței, elasticității și performanței generale a organismului.

Protecția ficatului: Fructul Noni este de asemenea cunoscut pentru eficacitatea sa în prevenirea bolilor hepatice. După cum este sustinut în mai multe studii științifice sucul de noni are efecte hepatoprotectoare, protejând ficatul de substante chimine daunătoare.

Tonic al sistemului nervos:  Sucul de noni  a fost folosit înca din antichitate la tratarea a numeroase boli inclusiv boli ale sistemului nervos central.

Studiile efectuate au arătat o îmbunătățire semnificativă la pacienți, în special în ceea ce privește problemele lor comportamentale și au demonostrat un potențial uriaș al acestuia în vindecarea tulburărilor psihice.

În plus s-a sugerat că noni are un efect terapeut asupra leziunilor cerebrale, atribuite puterii de vindecare a substanțelor naturale pe care le are în compoziție.

Ajută la prevenirea stresului ischemic cerebral fară a afecta enzimele bune și a antioxidanților care funcționeză în organism.

Artrită: Puterile vindecătoare ale sucului de noni ameliorează afecțiunile inflamatorii cum ar fi artrita.

Studiile efectuate au scos în evidență trasăturile analgezice ale consumului de noni, care ajută la atenuare durerii, reducând astfel distrugerea articulațiilor implicate în artrita dureroasă.

Studiul a arătat că consumul de noni are aceleași efecte benefice ca și consumul de medicamentele analgezice prescrise.

Crește memoria și capacitatea de concentrare:  Noni ajută la vindecarea bolilor asociate cu pierderea memoriei. Consumul de suc de noni crește fluxul sanguin de la nivelul creierului și ajută la îmbunătățirea memoriei.

Diabet:  Persoanele diabetice pot beneficia de puterea vindecătoare a consumului de noni. Acest lucru se datoarea unui studiu care a scos în evidență eficacitatea produsului noni ca plantă medicinală pentru reducerea riscului de diabet tip II.

Doveziile științifice au arătat că consumul de suc de noni ajută la reducerea nivelului de hemoglobină glicolizată, trigliceridelor serice și colesterolului cu lipoproteine cu densitate scăzută din organism. În plus ajută la creșterea sensibilității la insulină și stimulează absorbția de glucoză.

Sătătatea pielii: Sucul de noni poate fi privit ca un ajutor natural în frumusețea și îngrijirea pielii. Studiile sugerează că sucul de noni este bogat în constituenți chimici de protecție, antrachinone care exercită efecte de stimulare a colagenului și previne formarea ridurilor la suprafața pielii.

Proprietățile antibacteriene, antiinflamatorii ale sucului de noni acționează la nivel celular și sunt utile în vindecarea diferitelor afecțiuni ale pielii, inclusiv acnee, arsuri, reacții alergice ale pielii și urticarie în mod holistic.

Prezența acizilor grași esențiali și concentrația mare de componentă biochimică proxeronină, care este un precursor al alcaloidului xeroninei din sucul de noni susține funcționarea eficientă a membranelor celulare, tinde să normalizeze celulele anormale și să contribuie la refacerea pielii tinere și sănătoase.

Sănătatea sistemului digestiv: Sucul de noni se poate dovedi util prin impactul său asupra procesului de golire gastrică în care alimentele iese din stomac și intră în duoden.

Rezultatele unui studiu efectuat pe sucul de noni au arătat că fitonutrienții prezenți în sucul de noni întârzie golirea gastrică, ceea ce încetinește digestia, ducând la descărcarea lentă a zaharurilor în sânge.

De asemenea, studiul sugerează că sucul de noni stimulează eliberarea enzimelor digestive, colecistochinină, fără a modifica volumul de urină, fecale și tranzitul intestinal.

Vindecarea rănilor: Sucul de Morinda citrifolia sau noni este eficient în accelerarea vindecării rănilor.

Studiul de cercetare care evaluează proprietățile de vindecare a rănilor ale sucului de noni a evidențiat rezultate pozitive în ceea ce privește creșterea greutății țesuturilor de granulație, funcționarea colagenului și hidroxiprolinei și conținutului de proteine.

După cum am menționat mai sus, sucul de noni ajută la reducerea nivelului de zahăr din sânge din organism, care poate fi, de asemenea, corelat cu procesul accelerat de vindecare a rănilor.

Întărirea sistemului imunitar: Sistemul imunitar întărit este încă un alt beneficiu al sucului de noni care îi accentuează credibilitatea. Încă din vremuri mai vechi, sucul de noni a fost apreciat pentru eficacitatea sa în combaterea infecțiilor și a altor afecțiuni atribuite prezenței polizaharidelor valoroase.

Aceste componente utile stimulează activitatea globulelor albe care joacă un rol important în exercitarea unui astfel de efect protector.

Scopoletina prezentă în sucul de noni posedă proprietăți antibacteriene, antimutagene, antiinflamatorii, antifungice și antihistaminice care contribuie semnificativ la susținerea mecanismului de apărare imunitar al organismului.

 

Mod de administrare Noni Organic

Recomandari Suc de Noni :
Mod de administrare Suc de Noni :
Abcese (dentare)
Alergie
Amigdalita
Anemie
Anorexie (lipsa poftei de mancare)
Antipiretic (scaderea febrei)
Antiseptic intestinal (antiparazitar)
Antispetic (scaderea febrei)
Antitumoral
Apetit (crestere) – anorexie
Ariboflavinoze (lez. ale mucoasei)
Arsuri ale pielii in gen. si de soare
Astenie
Astm bronsic
Ateroscleroza
Bioritm (armonizare)
Boala Crohn
Bronsita
Copii 1-14 ani dezv. armon. (prev.)
Cancer de colon
Cancer de colon (alt tratament)
Cancer de ficat
Cancer de piele
Cancer de vezica
Cancer la plamani
Cancer la prostata
Cancer mamar
Convalescenta
Dependenta de droguri (tratament)
Depresie
Diabet (reglare glicemie)
Diaree (enterita, enterocolita)
Dureri de gat
Eczeme
Faringita
Febra
Fibrom uterin
Fumat
Furunculoza
Giardia (lambrii)
Gingii sanatoase
Glande suprarenale
Guta
Hemoroizi
Hepatita
Herpes
Hipertiroidie
Hipotensiune
Hormoni (reglare)
Imunitate scazuta
Infectii (prevenire)
Insuficienta cardiaca
Insuficienta renala (rinichi polich.)
Inteligenta (rid. Coef. copii retard.)
Imbatranre tesuturi (intarziere)
Leucemie
Leucopenie (scadere nr. leucocite)
Menstruatii neregulate
Mialgii (dureri musculare)
Micoze ale pielii
Mononucleoza (febra glandulara)
Oreion
Paradontoza
Persoane in varsta (preventiv)
Plagi (vindecare)
Pojar, rujeola
Psoriazis
Reumatism
Rinita alergica
Senilitate (prevenire)
SIDA (tratament adjuvant)
Sifilis
Spasmofilie
Stres
Tuberculoza (TBC)
Tumori
Ulcer varicos
Zona zoster
Varsat de vant
Vaginita (candida, tricomonas vag)
Vitiligo
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
2-2-2
1-0-1
1-0-1
1-0-1+ aplicatii locale (diluat)
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
(2-2-2) 6 luni, apoi (1-1-1) sau
6 luni 1 lingura/ora, de la 6-22
2-2-2
2-2-2 + aplicatii locale (diluat)
2-2-2
2-2-2
(3-3-3) 7 zile;  (2-2-2) 7 zile; apoi  (1-1-1)
(3-3-3) 7 zile;  (2-2-2) 7 zile; apoi  (1-1-1)
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
2-2-2
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
2-2-2
1-1-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1+ aplicatii locale (diluat)
1-0-1
1-0-1 + aplicatii locale (diluat)
1-0-1
1-0-1
1-0-1
2-2-2 (o lingura din ora in ora de la 6-22) 2-2-2
1-0-1
1-0-1
1-0-1
2-2-2
1-0-1+ aplicatii locale (diluate)
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1, aplicatii locale (diluat)

 

Legenda :

1-1-1 = o lingurita ( sa fie plastic) de noni dimineata, una pranz si una seara

Noni Organic Comentat de Vaduva Lidia in data de . Exceptional Produs!L-am folosit si sunt foarte multumita de el

 

Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949

 

Card Reducere

Cu Card Reducere, Fara Card Reducere

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Noni Sirop Organic (certificat) – 946 ml”

Ați putea dori, de asemenea…

Comanda Acum!