ParaProteX (100 tablete)

Paraprotex Calivita
5.00 din 5 pe baza ratingurilor a 10 clienti

Beneficii ParaProtex de la Calivita

Cel mai eficient produs natural pentru eliminarea paraziţilor şi viruşilor;

Se recomandă în parazitoze, infecţii şi viroze;

Întăreşte sistemul imunitar;

Nu are efectele secundare ale medicamentelor;

În caz de infecţii se recomandă întregii familii;

Contine ingrediente deosebit de eficiente;

Este eficient in tratamentul contra Helicobacter Pylori.

Șterge selecția

Parazitii si Virusi sunt Responsabili de Numeroase Afectiuni Grave

 

 

 ParaprotexIn zilele noastre, apariţia multor boli poate fi corelată cu răspândirea paraziţilor. Organismul uman este un „instrument” biologic super-inteligent, care se poate apăra singur împotriva „invadatorilor”, cu ajutorul sistemu­lui imunitar.

Regimul alimentar tipic occidental favorizează însă paraziţii; mâncăruriie bogate în grăsimi, amidon şi zaharuri constituie un mediu prielnic pentru înmulţirea acestora.

Conform estimărilor, 30% din populaţia lumii suferă de boli parazitare. O caracteristică fundamentală a bolilor parazitare este natura lor cronică.

ParaProtex este un preparat cu un spectru larg, cu o compoziţie unică, ce stimulează în mod natural procesele de protecţie ale organismului împotriva bacteriilor, ciupercilor şi viruşilor.

Asigură un ajutor eficient în cazul infecţiilor intestinale, menţine sănătatea florei intestinale şi fortifică sistemul imunitar prin intermediul mucoasei intestinale.

Printre ingredientele sale active se numără componente binecunoscute, ca uleiul din seminţe de grapefruit, usturoi, nucă sau cuişoare, precum şi plante folosite cu succes în medicina populară timp de secole, cum sunt caprifoiul chinezesc,  guma de smirnă, drăcila şi Pau d’Arco.

Cele mai frecvente boli si tulburari cauzate de paraziti si virusi sunt:

 

Deficienţa de substanţe minerale;

Dureri de cap, insomnie, scrâşnitul din dinţi;

Senzaţia de saţietate, greaţă, vărsături, probleme digestive;

Epuizare, dureri de spate, de gât, alergii;

Artrite, colite, hipoglicemie, diabet zaharat, lupus;

Tulburări în funcţionarea glandei tiroide şi chiar cancer.

Ştiţi cu câte microorganisme vă „întâlniţi” zilnic?

 

Cu mai multe milioane. Înmulţirea şi răspândirea microorganismelor devine o problemă din ce în ce mai mare în ţările dezvoltate.

Şi în ţara noastră apar zilnic ştiri despre contaminările din locurile de alimentaţie publică, care se produc în ciuda regulilor de igienă deosebit de severe.

În mediul înconjurător, microorganismele sunt prezente în permanenţă – paraziţi, bacterii, ciuperci, viruşi – şi, vreme îndelungată, acţionează „subteran”, pe neobservate, atrăgându-ne atenţia doar când există deja o problemă gravă.

Deoarece microorganismele cauzează diferite boli – parazitoze, micoze, infecţii, viroze – avem nevoie de o protecţie specială şi eficientă împotriva acestora.

 

Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 

Ce putem face să ne protejăm faţă de bolile cauzate de paraziti si virusi?

 

Trebuie să creăm în organismul nostru un mediu intern care să nu permită supravieţuirea paraziţilor.

Există câteva plante deosebit de eficiente în combaterea paraziţilor care se gasesc in produsul Paraprotex.

Paraprotex contine 9 Plante Medicinale special selectate care sunt eficiente în distrugerea paraziților si virușilor:

 

paraprotex-prospectQuisqualis indica este o plantă originară din India. Din frunzele acesteia se prepară un unguent împotriva infecţiilor pielii cauzate de paraziţi. Seminţele coapte şi prăjite sunt folosite pentru combaterea diareei, febrei şi rahitismului. Extractul preparat din frunze ameliorează durerile abdominale;

Chenopodium anthelminticum (lămâiţa), plantă originară din Mexic şi America de Sud, este un antihelmintic foarte eficient, utilizat pentru eliminarea viermilor, mai ales la copii;

Berberis vulgaris (Dracila) are efect antiseptic. Distruge agenţii patogeni ai dizenteriei, holerei, bacteriile care infectează plăgile, precum şi alte microorganisme care provoacă infecţii vaginale şi ale aparatului urinar. Fortifică sistemul imunitar, este eficient în artrite, precum şi în blefarite şi conjunctivite;

Iarba de smirnă fortifică sistemul digestiv, protejează ficatul împotriva acţiunii substanţelor toxice şi stimulează funcţionarea acestuia. Prin conţinutul bogat în potasiu, natriu, silicon, zinc şi clor participă la eliminarea substanţelor toxice din organism;

Uleiul de cuişoare – substanţa sa activă, numită eugenol, este un antioxidant puternic, care distruge paraziţii intestinali, microbii, ciupercile. Fortifică sistemul imunitar şi încarcă organismul cu energie;

Tabebuia impetiginosa – cercetările au demonstrat eficienţa acestei plante împotriva virusurilor şi paraziţilor. Poate fi de ajutor în tratarea artritelor şi herpesului. Se bucură de o mare popularitate şi datorită acţiunii sale antifungice;

Juglans nigra – substanţa sa activă, juglona, este eficientă în lupta împotriva paraziţilor. Colorantul din coaja acestei plante conţine iod natural, care are efect antiseptic, distruge paraziţii şi viermii intestinali. În plus, şia dovedit eficienţa în afecţiuni ale pielii, cum ar fi herpesul, furunculele, eczemele;

Seminţele de grepfrut – acest extract acţionează eficient împotriva a 800 de tipuri de virusuri şi bacterii, aproape 100 de ciuperci şi numeroşi alţi germeni patogeni. Este un puternic dezinfectant. În plus, nu afectează mediul înconjurător. Şi, incredibil, nu distruge bacteriile utile din intestine;

Usturoiul – datorită conţinutului său bogat în vitamine şi minerale şi a efectului său benefic asupra sistemului imunitar, nu putea să lipsească din arsenalul de luptă împotriva paraziţilor.

Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Păreri ParaProtex CaliVita

‘’Ani de-a randul am folosit diferite medicamente prescrise de medici pentru a-mi trata problemele de sanatate: probleme gastrointestinale, infectii virale si microbiene. Din pacate, nimic nu a dat rezultate. In cele din urma, am aflat de Paraprotex, pe care l-am folosit timp de trei luni si problemele mele de sanatate au disparut. In cazul meu , ParaProtex a actionat ca un detoxifiant puternic’’.

Liliana Pascu , Romania.

***

‘’Diagnosticul primit a fost: giardioza, ulcer duodenal si ficat marit. Sufeream de greturi, voma, slabiciune, vertij si dureri de cap. Nu mai suportam aceasta situatie, asa ca am folosit ParaProtex, pe care l-am luat timp de trei luni. Dupa aceasta cura , m-am simtit din nou vie. Va recomand cu, caldura acest produs, daca vreti sa va bucurati de o viata fericita.’’

Vinte Lenuta, Romania.

In urma cu cativa ani cand eram inca studenta am contactat bacteria Streptococus Aureus probabil de  la bazinul de inot.

Acesta infectie mi-a provocat infectii la nivelul pielii mai ales pe obraji, gat si urechi. Acest lucru mi-a provocat complexe foarte mari pentru o tanara frumoasa, in timpul studentiei fiind o drama problemele cu tenul.

Pentru a scapa de problemele cu tenul am incercat mai multe tipuri de antibiotice insa din spusele medicului bacteria a devenit imuna la antibiotice. Totodata am incercat tot felul de creme pentru ten insa fara rezultate.

Din fericire am aflat pe internet de produsul Paraprotex de la Calivita si am folosit 2 flacoane. Dupa primul flacon pot spune ca problemele s-au rezolvat in proportie de 90% iar dupa al doilea in totalitate. Am ramas placut surprinsa de efectele acest produs minunat.

Am vazut ca mai sunt care se plang ca pretul este cam mare insa facand un calcul la cate produse am folosit fara efect pot spune cu siguranta ca am iesit pe plus….

M. Emilia, Bucuresti

Atentie! Aceste marturii au scop pur informativ rezultatele putand varia si influentate de mai multi factori!

***

Un an si jumatate m-am luptat cu micoza incercand fel si fel de tratamente recomandate de specialisti. Dupa tratamentul cu antibiotice pot sa spun ca mi s-a agravat simptomele boala devenind imuna la antibiotice.

Cineva mi-a recomandat ParaProtex si am folosit un flacon si un flacon de Ac Zymes de la Calivita. Dupa tratament pot sa spun ca micoza s-a vindecat complet toate simptomele disparand ca prin minune. Recomand din tot sufletul acest preparat mai ales in cazurile in care antibioticele nu dau rezultate acesta fiind sigurul tratament care a dat rezultate in cazul meu.  Daca ai aceeasi problema nu mai pierde timpul si comanda acest produs…

S. Andreea, Iasi

Atentie! Aceste marturii au scop informativ rezultatele putand varia si influentate de mai multi factori!

 

Cele 9 Plante Medicinale deosebit de benefice conținute în ParaProtex

 

Quisqualis indicaRangoon creeper (Quisqualis indica) – seminţele şi frunzele acesteia sunt utilizate în scopuri terapeutice, printre altele ca antihelmintic (în special împotriva teniei) şi pentru combaterea insomniei.

Poate fi benefică în cazul durerilor de stomac, diareei, febrei, afecţiunilor dermatologice cauzate de paraziţi, rahitismului, dar poate fi utilizată şi pentru proprietăţile sale antivirale.

***

ChenopodiumChenopodium anthelminticum (ceai mexican, ceaiul iezuiţilor, lămâiţă) este originar din Mexic şi America de Sud, dar s-a adaptat bine şi în alte zone.

Seminţele şi frunzele acestei plante sunt utilizate în primul rând ca antihelmintice.

Fiind un antihelmintic foarte eficient, lămâiţa este folosită pentru eliminarea ascarizilor (viermi cilindrici), mai ales la copii.

***

Paraprotex contine dracilaDracila (Berberis vulgaris): coaja, rădăcina şi fructele coapte sunt utilizate pentru proprietăţile lor terapeutice.

Medicina modernă atribuie efectele benefice ale acestei plante substanţei active numită berberină, un alcaloid cu proprietăţi antiseptice.

Distruge bacteriile ce cauzează supuraţii ale rănilor, agentul patogen al dizenteriei, holerei, giardia intestinală; distruge microorganismele ce provoacă infecţii urinare şi vaginale.

Fortifică sistemul imunitar, iar efectele sale antiinflamatoare au fost demonstrate chiar şi în cazul inflamaţiilor articulare.

***

SmirnaBalsamodendron myrrha (Commyphora myrrha, smirna). In antichitate, smirna era foarte apreciată pentru calităţile sale tămăduitoare şi pentru parfumul său. Femeile din Egiptul Antic obişnuiau să ardă smirnă pentru a îndepărta muştele din locuinţe.

Smirna conţine silimarină, o substanţă care protejează ficatul de toxinele chimice şi stimulează funcţiile hepatice.

Smirna poate fi utilizată ca antibiotic şi antiseptic, pentru înlăturarea respiraţiei neplăcute, combaterea diareei, îndepărtarea acuzelor gastrice, împotriva maldigestiei; este benefică în ulcerele gastrointestinale, diverse inflamaţii, micoze şi parazitoze.

***

CuisoareCaryophyllus aromaticus (cuişoare). Principala substanţă activă a uleiului de cuişoare este eugenolul (84-96%).

Eugenolul relaxează musculatura netedă a tractului digestiv.

Este un antioxidant puternic, deosebit de eficient Împotriva paraziţilor intestinali; are efecte antifungice şi antimicrobiene.

***

Pau D'arcoPau d’Arco (Tabebuia impetiginosa) – de la arborele de Tabebuia se utilizează stratul intern al scoarţei. Unul din componenţii biologicactivi ai arborelui Pau d’ Arco acţionează benefic în infecţiile virale şi Împotriva paraziţilor de orice tip.

Pau d’ Arco conţine calciu, fier, vitamina C şi zinc.

Printre proprietăţile sale benefice se numără următoarele: susţinerea funcţionării optime a sistemului imunitar, antiinflamator, antibacterian, antifungic (în special impotriva Candidei albicans); antiparazitar (în special faţă de Schisostoma Mansoni, care poate cauza deces).

Este eficient in infecţii cauzate de malarie, stafilococ auriu, bacilul subtilis, Escherichia coli, salmonella typhy şi shigella dysenteriae.

***

Paraprotex contine nuc negruNuca neagră (Juglans nigra) este utilizată frecvent datorită proprietăţilor sale antiseptice, astringente, antiparazitare şi antifungice.

Poate fi benefică În tratarea infecţii lor şi afecţiuni lor gastro- intestinale, precum şi a diareei, deoarece favorizează vindecarea pielii şi a mucoaselor.

Nuca neagră conţine cantităţi importante de iod organic, mangan, magneziu, seleniu, potasiu, fier, sodiu, fosfor, clor, vitaminele B1, A şi C, niacina, vitaminele B2, B6 şi bioflavonoide.

Conform dr. Albert Leang, expert in farmacologie, nuca neagră conţine substanţa numită juglonă, eficientă împotriva bolilor parazitare.

***

Paraprotex contine usturoiUsturoiul (Allium sativum) – este un detoxifiant sanguin, antibiotic, antispastic, ale cărui efecte stimulatoare sunt binecunoscute.

Astăzi, se ştie că usturoiul inhibă eficient dezvoltarea bacteriilor, protejează ficatul de substanţele medicamentoase şi toxine, distruge paraziţii, fungii şi apără celulele Împotriva acţiunii nocive a radicalilor liberi.

De asemenea, stimulează digestia, funcţia hepatică şi biliară.

***

 

GrepfruitExtractul de seminţe de grepfrut (Citrus paradisi): efectele sale antivirale, antibacteriene, fungicide şi antiparazitare sunt binecunoscute astăzi. Studii clinice şi de laborator au demonstrat că acest extract este eficient impotriva a peste 800 de virusuri şi bacterii, 100 de tipuri de fungi şi, de asemenea, impotriva anumitor tipuri de paraziţi.

Extractul din seminţe de grepfrut conţine, în primul rând, bioflavonoide, glicozide şi vitamina C.

Efectul antimicrobian, precum şi imposibilitatea bacteriilor de a dezvolta o rezistenţă faţă de extractul din seminţe de grepfrut, se datorează, probabil, flavonoidelor din compoziţia acestuia. Datorită gustului său amărui, grepfrutul este un fortifiant al stomacului.

Extractul din seminţe de grepfrut se mai foloseşte şi in afecţiunile fungice ale tegumentelor şi vaginului, cauzate de Candida albicans, precum şi pentru tratarea diferitelor procese inflamatorii ale gingiilor.

Atenţie!
În cazuri rare, grepfruitul poate cauza reacţii alergice

ParaProtex – Puterea naturii împotriva intruşilor.

 Comandă Telefonic: 0741101409, 0762293572, 0728862949

 

Recomandari Paraprotex:
Mod de administrare Paraprotex:
Adolescent 14-18 ani – prev.

Adult (18-50 ani) – preventiv

Afte

Amigdalita

Antibacterian

Antibiotic (efect)

Antiparazitar

Antiseptic intestinal

Aparat digestiv

Apetit (crestere)

Detoxifiere

Diuretic renal

Enurezis – copii

Furunculoza

Giardia

Imunitate scazuta

Infectii urinare

Infectii pielea capului

Nicturie

Parazitoza intestinala

Prostatita

Ulcer gastroduodenal

0-1-1

1-1-1

1-1-0

1-0-1

1-0-1

0-1-0

1-1-1

1-1-1 15 zile/30

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-0

1-0-1

1-1-1

1-1-1 (lunar primele 15z./ 30 pana la
term. flac. iar urmatoarele 15 zile de ia Acidophilus)

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1

1-1-1 (lunar primele 15z./ 30 pana la
term. flac. urmatoarele 15 zile se ia Acidophilus)

1-1-1

1-1-1

Comandă Telefonic: 0741101409, 0762293572, 0728862949

 O Tabletă ParaProtex Conţine:
Quisqualis indica – fruct 150 mg
Chenopodium – pulbere (lama ita) 100 mg
Berberis vulgaris – extract (dracila) 50 mg
Commiphora myrrha (iarba de smirna) 50 mg
Eugenia caryophyllata – ulei (cuisoare ) 50 mg
Tabebuia impetiginosa – pulbere 50 mg
Juglans nigra – pulbere 37,5 mg
Ulei de Juglans nigra 37,5 mg
Citrus paradisi (extract seminte grepfruit) 25 mg
Allium sativum – pulbere (usturoi) 12,5 mg

Comandă Telefonic: 0741101409 , 0762293572 , 0728862949

Card Reducere

Cu Card Reducere, Fara Card Reducere

 1. Dinu Gabriela
  5 din 5

  :

  Un produs excelent pentru eliminarea virusilor si bacteriilor. Recomand cu toata increderea

 2. Stefan Andrei
  5 din 5

  :

  Bun pentru paraziti intestinali. M-am simtit mult mai bine dupa ce am folosit.

 3. Tugulescu Marian
  5 din 5

  (proprietar verificat):

  un produs de calitate

 4. Avramescu Clara
  5 din 5

  :

  Am fososit pentru paraziti intestinali si este foarte bune. Recomand la toata lumea!

 5. Paulescu Marcel
  5 din 5

  (proprietar verificat):

  un super produs

 6. Ivascu Maricica
  5 din 5

  :

  multumita

 7. Chereches Dora Adina
  5 din 5

  :

  Produs de calitate. Recomand.

 8. Olariu Monica
  5 din 5

  :

  un produs foarte bun

 9. Stoian Marian
  5 din 5

  :

  Produsul meu preferat de la Calivita

 10. Dura Ionela
  5 din 5

  :

  Calitate buna. Recomand

Adauga parerea ta

Ați putea dori, de asemenea…

Comanda Acum!